Over ons

Eind 2018 ging Pim de Bruijn op zoek naar muzikanten om een Doe Maar Tribute band te beginnen. Voor Pim was dit een lang gekoesterde droom. Begin 2019 was het zover, de muzikanten waren gevonden en de eerste repetitie was een feit. Al snel was duidelijk dat Pim een groepje muzikanten had gevonden die, ondanks dat ze elkaar niet kenden, een klik hadden en daarnaast een gezamenlijke passie voor voor het maken van goede muziek, reggae, ska en natuurlijk Doe Maar hadden!

Ondanks de Coronaperiode werden er in de periode 2019 – 2023 een aantal onvergetelijke optreden gedaan. Omdat dingen niet altijd gaan zoals je hoopt of verwacht heeft Pim in de zomer van 2023 aangegeven te stoppen als frontman van Awoei! Omdat de overgebleven leden een doorstart wilden maken werd er gezocht naar een nieuwe frontman. Deze werd gevonden in de persoon van Arjo Miedema. Hij kreeg niet alleen Doe Maar met de paplepel ingegoten, maar is ook nog eens een echte entertainer.

Awoei! is niet zomaar een coverbandje met een passie voor muziek. Met een 3-koppige blazerssectie rechtstreeks uit de jaren 80 maken zij er een echt feestje van.

De Bom, Nachtzuster, Smoorverliefd, Pa, Belle Helene, 1 Nacht Alleen! Is Dit Alles? Nee hoor, er komt nog veel meer voorbij! Awoei! zal het roze en groen om de oren doen gaan kleuren!